Lyngby Udsprings Klub

Login

 

Velkommen i Lyngby Svømmehal & Kildeskovshallen i Gentofte 

Udspring er en sport der fokuserer på styrke, smidighed samt kropskontrol og sporten vænner barnet til at færdes i vand med en god portion mod. Selvom det er en individuel sport, så er klubben fuld af gode venner og støtter. 
 
Vores erfarne springere siger:
 
"Det super skægge ved udspring er, at man flytter sine grænser fordi man hele tiden skal ud af sin komfortzone på den fede måde. Man bliver i godt humør når man laver et nyt spring." Rebecca Koerner.
 
"Jeg synes, at det er fedt at gå til udspring, hvis jeg har haft en dårlig dag i skolen tager jeg altid til træning, det hjælper mig med at tænke på noget andet". Anne Marie Derret.
 
Lyngby Udsprings Klub er landets førende udspringsklub, og på disse sider kan du finde meget mere information om klubben. Vi håber, at du finder det, som du søger, og hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at kontakte os på lyngby.udsprings.klub@gmail.com.
 
Husk at vi er en klub drevet af frivillige forældre - vi bestræber os på at tjekke mailen med jævne mellemrum.

Vi er en klub uden kontor og uden administrative medarbejdere. Vi foretrækker derfor, at du skriver til os pr. email.
Hvis du har brug for at tale med en fra bestyrelsen, kan du sende en mail til os med dit telefonnummer og med en kort beskrivelse af, hvad din henvendelse drejer sig om, så ringer vi dig op hurtigst muligt.


Hvis du gerne vil tilmelde dig et hold eller have en gratis prøvetime, skal du først oprette en profil i menuen "Bliv medlem". 
Derefter trykker du på "Hold" i menuen og  "Oversigt". Her finder du et hold i Kildeskovshallen eller Lyngby Svømmehal, der  passer til din alder, hvorefter du kan tilmeldes prøvetime på den ønskede dato eller et fast hold. 

Knappen "Gratis prøvetime" ovenover virker pt ikke efter hensigten. 


nyheder fra facebook

Banner